суботу, 20 жовтня 2018 р.

СП "Арт-марафон" - 4 этап

Усім привіт!

Ну от і підійшов до завершення спільний проект "Арт-марафон". Водночас сумно, що вже кінець, але й весело, що таки 
я дійшла фінішу)))
За ці чотири тижні багато цікавого пізнала для себе. Випробувала нові техніки, які раніше і не застосовувала. За що безмежно вдячна ДК Cherrylana designs!
На четвертому етапі проекту потрібно зробити роботу (листівку, тег чи сторінку) використовуючи техніку "леттерінг" + штампи. 

Ось така листівка у мене вийшла



Як і більшість технік марафону, "леттерінг" був для мене новинкою. У середу побачивши це завдання, не знала як підійти до виготовлення листівки.... Як же зробити той напис!? І тут ще один веллликий мінус - у четвер і п"ятницю я лежу цілими днями з високою температурою(((( Це жах! Були думки, що на цьому кінець і не закінчу марафон.... Та на щастя сьогодні все відійшло...ходжу трохи п"яненька, видно організм недуга трохи покоцала. 
Таки я зробили роботу для СП, а натхненням для напису був мій чоловік. Він за кордоном 1,5 місяці і у ці дні мені його дуже не вистачало.... Дійсно, щастя, коли найрідніші разам з тобою)))

Кілька фото з різних ракурсів



До зустрічі!
 Нехай щастя завжди буде присутнє у вашому житті!


4 коментарі:

  1. Олю, дуже приємно, що ви таки зібрали всю силу до купи і дійшли з нами до фіналу. СП - це завжди виклик самому собі, бо інакше це було б дуже просто, так ми розвиваємось. Листівка вийшла гарна і головне, що в неї вкладено душу і зміст!
    Бажаємо вам легкого одужання і швидкого повернення чоловіка додому.
    Дякуємо, що надихалися з Cherrylana designs ♥

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Щиро дякую, Марино) Мені дуже приємно читати такі теплі слова)))

      Видалити
  2. Чудесная нежная открытка! Выздоравливайте и пусть родные будут всегда рядом ♥ Большое спасибо за активное участие в "Арт-марафоне"! Мы вдохновляем Вас, а Вы вдохновляете нас!

    ВідповістиВидалити